Over ons

Maak van elke dag een feestje met Confettea! Het leven is al druk genoeg met werken of studeren, de huishouding, sociale gelegenheden en andere activiteiten. Dan kun je soms wel wat extra’s gebruiken. Met het drinken van Confettea creëer je een moment van ontspanning, bevorder je een gezonde levensstijl en maak je jouw dag nét een stukje leuker.  

Sinds 2018 biedt Confettea biologische theeblends aan ter bevordering van een gezonde levensstijl. De natuurlijke ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd voor het beste resultaat en de lekkerste smaak.  Het assortiment bestaat uit drie theelijnen in verschillende smaken. Deze theelijnen zijn Fatburner, Detox en Easy Digest. 

De Fatburner thee helpt je bij het kwijtraken van overtollige kilo’s door de natuurlijke vetverbranding in het lichaam te stimuleren.  

Heb je een drukke of stressvolle periode achter de rug? Met de Detox thee reinig en ontgift je jouw lichaam, wat zorgt voor een energieboost.  

Of last van je spijsvertering? De Easy Digest thee voorkomt een opgeblazen gevoel en vermindert maag- en darmklachten. 

De theeblends van Confettea zijn niet alleen gezond, maar zitten boordevol smaak en zijn een feestje om te drinken. Geef je jezelf de aandacht die je lichaam verdient en nodig heeft. 

Add a little Confettea to each day!